Eskövői DJ Naptár

Wedding Venues

Sense Dj esküvőn - Hajnalka és Krisztián lakodalma

//Sense Dj esküvőn - Hajnalka és Krisztián lakodalma

Esküvői DJ - 2018 új hang és fénytechnika

Elkezdődött a 2018. évi esküvői szezon, aminek mi nagy várakozással vágtunk bele, mivel teljesen új hang illetve fénytechnikai parkot vásároltunk a téli szünetben.


Az ifjú pár számunkra nem volt ismeretlen, öt éve találkoztunk egy esküvőn, ahol mi készítettük az esküvői fotókat és videót, azonban a zenéről akkor egy zenekar gondoskodott.

Az ifjú pár a jó dolgokat megőrizte arról az esküvőről, az esküvői fotót és videót tőlünk rendelték meg, azonban mivel a zenekarokról rossz tapasztalatuk volt, miszerint "isznak, keveset játszanak és ugyanazokat a zenéket játsszák évek óta”, ezért elkezdtek gondolkodni az esküvői dj felkérésében.
Mikor megtudták, hogy ezt a szolgáltatást is képviseli a Sense csoport, azonnal lefoglalták ezt a szolgáltatást is.

 

A lakodalomról röviden:

Nyugodtan állíthatom, hogy esküvői dj helyett lakodalmas dj-ként is hirdethetjük magunk, mivel ezen az esküvőn azt az utasítást kaptuk, hogy csak hagyományos lakodalmas zenét játszhatunk, ezt értsd úgy, hogy modern hangszerelésű és roma zene nem szólhatott.
(KIs Grofó és Nótar Mary így parkoló pályára került...)

Szerencsére a 25 éves esküvői tapasztalatunknak, már korábban erre is felkészültünk és van több órás stúdióban rögzített anyagunk hagyományos csárdásokat játszó zenekaroktól is, így ez nem okozott gondot.Emellett persze retro és rock blokk is volt, de a fentiek miatt számunkra új kihívást jelentett.

Azt gondoljuk, hogy sikeresen megoldottuk ezt a feladatot is, mivel 17 órakor kezdtük el az első blokkunk és hajnal fél négykor szólalt meg az utolsó dal.

A vendégek száma 60 fő volt és háromszor 5 perc szünet tartása mellett, mindig voltak a táncparketten, így ez a lakodalom jó bulinak minősíthető esküvői dj szempontból.

 

A lakodalom tanulsága, avagy a hisztis vendég esete:

Talán észrevettétek, hogy oldalunkon nem sztároljuk magunk, próbálunk magunkkal szemben és a megrendelőkkel is őszinték lenni. :)

Ezen a lakodalmon - bár szerződésben megállapodtunk, hogy nem teljesítjük a vendégek kéréseit, hogy elkerüljük a kaotikus műfajú zenei összeállítást- volt egy huszonéves hölgy, aki este 8 órától a nyakunkra járt a telefonjával, hogy játsszuk le két kedvenc dalát és ezt már a youtube-n is beállította nekünk.

Miután elmondtuk, hogy kéréseket az ifjú párral egyeztetve nem teljesítünk, főként nem youtube-ról és nem szélsőséges house zenét, ennek ellenére nem adta fel.

Az este folyamán még ötször odajött és mivel azt tapasztalta, hogy álláspontunk változatlan, úgy döntött az ifjú pár lelkére is hatni fog...

Fél négykor az ifjú házaspár jött hozzánk, hogy "játszd le neki légy szíves, had nyugodjon le".

Mi jeleztük az ifjú párnak, hogy tele a táncparkett és már két órája megy a blokk, hogy az emberek ne menjenek haza. Tegyék meg, hogy ezekkel a zenékkel amit a vendégük kér ne küldjétek haza éppen Ők azokat, akik még buliznának...

Mondták, hogy kibírják ezt a két dalt, de nekünk lett igazunk. Nem bírták ki és hazament egy csapatban az addig bulizó násznép.

Még mindig, annyi év után sem tudom megérteni azokat a vendégeket, akik nem tudják elfogadni, hogy az ifjú pár nagy napja nem róluk szól.

Nem tudjuk megérteni, hogy miért kell hisztizni egy zenéért, ami klubokba ismert, azonban esküvőre nem való és egyébként bármikor élvezheti, kivéve ezt az egy estét...

Sokan biztosan azt gondolják, hogy amiatt nem teljesítünk egy kérést, mert nincs meg az adott dal, pedig ez nem igaz!

Egyszerűen a sok éves tapasztalattal fel tudjuk mérni mire vevő a násznép és mi az, ami kinyírja a bulit.

 

Az esküvői dj nem egy gép, aki mindent lejátszik!!!

Mi is rengeteget gyakorlunk, igyekszünk sokszínű műsort adni a vendégeknek, amiben mindenkit meg tudunk szólítani, van, azonban ami nem fér bele a lakodalom zenei normáiba.

Mindegy, hogy bennünket vagy más esküvői dj-t választatok, ne engedjétek, hogy a vendégek szélsőséges kérésekkel rombolhassák le a Ti lakodalmatokat.

 

Ez a Ti nagy napotok lesz, ami megismételhetetlen.

 

Üdvözlettel: Sense Dj

30% kedvezmény a full csomagra