Eskövői DJ Naptár

Wedding Venues

Sense Dj - Emlékkönyvem margójára

//Sense Dj - Emlékkönyvem margójára

Sense Dj – Emlékkönyvem margójára

 

Mindig voltak és lesznek is olyan esküvők, melyek az idő múlásával is örök emlékek maradnak.

Mint esküvői Dj ,mindig találkozom új helyzetekkel, kérésekkel és persze fantasztikus emberekkel ,de mindig lesznek olyan esküvők, melyek megváltoztatnak és új erőt adnak ahhoz, hogy minden nap megújulhassak esküvői Dj-ként.

 

Ebben a kis írásban egy ilyen esküvőről írok nektek.

 

Mónika és Gergő esküvője

 

Tudtam egyszer lesz egy lakodalom amikor ezt leírhatom nektek. Nem azért, mert erre bárki is kíváncsi lehet. Magam miatt.

Ez a tipikus "nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek" eset...

Mónika és Gergő lakodalmára, -mint esküvői Dj - igencsak kalandos körülmények közt kerültem, de hiszek a sorsban és abban, hogy semmi nem történik véletlenül.

Történt, hogy az ifjú pár már lefoglalt bennünket esküvői videózásra és az esküvői fotók elkészítésére. Azonban azt nem tudták, hogy esküvői Dj szolgáltatást is nyújtunk, így újra eljöttek hozzánk és megrendelték ezt is, mert nekik nyugalmat adott az, hogy egy cég csinál mindent, akik ismerik egymást és mindig együtt dolgoznak.

Sokat dolgozunk a Felvidéken, de csak olyan esküvőkön, ahol nem szükséges a zenéken túl Szlovák nyelvtudás. Ezt az ifjú párnak is elmondtuk, akik biztosítottak bennünket, hogy mindenki ért magyarul.

Mikor videós és fotós kollégáink hívtak, hogy Szlovák nyelven megy a szertartás és a vőfély is így kommunikál a násznéppel, hát a pánik új értelmet nyert nálam.

Kezdeti rémületemből felocsúdva az első gondolatom egy közhely volt, miszerint a „zene világnyelv”, de ez akkor és ott nem volt túl meggyőző számomra a magammal folytatott beszélgetéskor.

Hirtelen átkok mormolásába kezdtem és esküvői Dj pályafutásom befejezése igencsak erős gondolat lett a fejembe. Egyszóval: megijedtem.

 

Miként kommunikáljak a vendégekkel, ha nem beszélem a nyelvüket?

 

Már beszereléskor is gondban voltam, mert a személyzet nem beszélt magyarul, de ezt előre jelezte az ifjú pár, így ezt megoldottuk. Na, de a lakodalommal mi lesz esküvői Dj – ként?

Bíznom kellett magamban és a vendégekben.

És ezt tettem. Én mindig hittem abban, hogyha nyitottak vagyunk egymás felé, ez működhet és ebben a lakodalomban ez így volt!

 

 

A násznép minden zenére nyitott volt, függetlenül attól, hogy az milyen nyelven szólalt meg.

 

Én pedig igénybe vettem a Google fordítót, amivel konferálni és kommunikálni tudtam…

Ezzel kivívtam a násznép elismerését, hogy próbálok az Ő anyanyelvükön beszélni, de még nagyobb volt a derültség, amit a fordító hibái okoztak az én kiejtésemmel párosulva.


Így történt meg, hogy alig várták, hogy megszólaljak…
Én pedig esküvői Dj -ként ezt nem is hittem el!

Mikor elkezdtem az esküvői Dj-skedést azt hiszem, hogy ilyen esküvőről álmodtam.
Reggel 7 órakor amiatt kellett abbahagynom a zenélést, mert ez a lakodalom pénteken volt és a másnapi (aznapi) esküvő dekoratőre az első sokk után jelezte, hogy dekorálnia kellene a termet, de a mi vendégeink még tomboltak…
A helyszín vezetősége, dolgozói pedig a pulton táncoltak. Köszönöm az ifjú pár és a násznép határtalan szeretetét!


Köszönöm, hogy itt jártatok!

Sense Dj

 

 

30% kedvezmény a full csomagra