Eskövői DJ Naptár

Wedding Venues

Esküvői DJ választás - erre figyelj!

//Esküvői DJ választás - erre figyelj!

Az esküvő dj szolgáltatásunk stílusát, arculatát az elmúlt 25 év esküvőinek tapasztalálataira alapoztuk.
 

Nem szerettünk volna átlagos esküvői DJ szolgáltatást nyújtani, ezért egyedülálló hang és fénytechnikát használunk


Nem szerettünk volna olyan esküvői dj-k lenni, akik átlagosak és nem próbálnak meg újdonsággal szolgálni az ifjú pároknak és a násznépnek.

Nagyon fontosnak tartjuk, hogy már maga a megjelenése is olyan legyen az esküvői produkciónak, ami profizmust sugároz, ezért egyedileg készített dj pulttal jelenünk meg és olyan hang és fénytechnikát használunk, ami tapasztalatunk szerint egyedülálló az esküvői dj piacon.


Sarkalatos kérdés az esküvőn, hogy a lakodalmas mulatós zene szükséges-e?


Válaszunk: mindenképpen! Fontos megérteni és elfogadni ezt minden ifjú párnak a következők miatt:
Az esküvő rólatok szól ez vitathatatlan! Azonban a vendégeitek megtisztelnek benneteket a szertartáson a jelenlétükkel, tanúi életetek egyik legfontosabb napjának.
Emiatt Ti, az ifjú pár meghívjátok őket vacsorára és a lakodalomba, ahol Ti lesztek a vendéglátók!
Azt gondoljuk, hogy itt már nem lehet a saját stílusunkat, zenei ízlésünket ráerőltetni a vendégekre, mert akkor nem lehetünk jó vendéglátók és ebben az esetben nagy eséllyel a buli sem lesz jó.

Érdemes tehát kompromisszumokat kötni és egyeztetni erről az esküvő dj-vel, aki több száz esküvőn gyűjtött tapasztalatait át tudja nektek adni úgy, hogy a zenéket magatokénak érezzétek, de a lakodalom hangulatát is biztosítani lehessen.

 

Milyen minőségű zene szól az esküvőn?


Az sem mindegy, hogy az esküvőn elhangzó zenék milyen minőségű és milyen előadóktól szólal meg.
Az elmúlt 5 évben esküvőkön rögzítettük a legjobb lakodalmi zenekarok zenei blokkjatit, dalait így azokat használva teljesen olyan élményt adunk, ami egyrészt egyedi, másrészt szinte olyan hatást kelt a vendégeitekben az esküvőn, mint ha élő zenekarotok lenne.

Ez a megoldás természetesen csakis a lakodalmas zenére érvényes, a 80-as, 90-es évek zenéi, a rock, funky, disco és rock and roll műfajok eredeti verzióban és előadóktól hallhatóak.

 

Esküvői DJ / 2 fős stáb, maximális minőség minden alkalommal

Az esküvőre két fős stáb érkezik a Sense Dj részéről,hogy a zenei és a fénytechnikai részt is maximális odafigyeléssel és színvonalon tudjuk szolgáltatni nektek.

 

Mi szól majd az esküvőn?


Minden esetben megkérjük a bennünket megrendelőket, azaz a házasulandó párokat, hogy állítsanak össze egyk listát azon dalokból, melyeket hallani szeretnének, ez adja az alapját az esküvői műsorunknak.


Ebből a listából mi fel tudjuk mérni az ízléseteket és stílusotokat, így ennek megfelelően egészítjük ki azt a saját repertoárunk zenei elemeivel.


Így biztosítható, hogy az esküvőn a legjobb hangulatot tudjuk biztosítani számotokra.

 

Szeretettel várjuk megkereséseteket!
Sense Dj, az ütős esküvők specialistája

 

Szeretettel várjuk ajánlatkéréseteket - a lehető legrövidebb időn válaszolunk Nektek!  

 

Esküvői DJ telefonszám: HU +36 70 207 14 11
Esküvői DJ telefonszám munkanapokon 8-20h között hívható. Hétvégéken esküvőkön vagyunk, így kérjük, ilyenkor inkább írjatok, leveleitekre igyekszünk gyorsan válaszolni! :)

E-mail: info@eskuvoidjsense.hu

30% kedvezmény a full csomagra