Eskövői DJ Naptár

Wedding Venues

Esküvői DJ árak 2021

//Esküvői DJ árak 2021

Minden esküvő más, így az igények is. Emiatt minden házasulandó párnak igyekszem  személyre szabott, lehetőleg kedvező ajánlatot adni.
A hang és fénytechnika esetében mindenkinek a maximumot nyújtjuk, azonban az árakat befolyásolja például a távolság és a kéréseitek, mint például a szertartás hangosítás.

Szeretettel várom a leveletek, vagy hívásotok - a lehető legrövidebb időn belül válaszolok Nektek!

 

Esküvői DJ telefonszám: HU +36 70 207 14 11
Esküvői DJ telefonszám munkanapokon 8-20h között hívható. Hétvégéken esküvőkön vagyunk, így kérjük, ilyenkor inkább írjatok, leveleitekre igyekszünk gyorsan válaszolni! :)

E-mail: info@eskuvoidjsense.hu

 

Néhány dolog, az árakhoz, elöljáróban:

  • Kizárólag szerződéssel vállalunk rendezvényt
  • Nem szerettünk volna átlagos esküvői DJ szolgáltatást nyújtani, ezért egyedülálló hang és fénytechnikát használunk
  • Az elmúlt években esküvőkön rögzítettük a legjobb lakodalmi zenekarok zenei blokkjatit, dalait így azokat használva teljesen olyan élményt adunk, ami egyrészt egyedi, másrészt szinte olyan hatást kelt a vendégeitekben az esküvőn, mint ha élő zenekarotok lenne.
    Ez a megoldás természetesen csakis a lakodalmas zenére érvényes, a 80-as, 90-es évek zenéi, a rock, funky, disco és rock and roll műfajok eredeti verzióban és előadóktól hallhatóak.
  • Az esküvőre két fős stáb érkezik a Sense Dj részéről,hogy a zenei és a fénytechnikai részt is maximális odafigyeléssel és színvonalon tudjuk szolgáltatni nektek.
30% kedvezmény a full csomagra